Gezinswoningen zorgvuldig en vakkundig verhuizen

Gelukkige eigenaar geworden van een nieuwe woning, maar zelf weinig tijd om te gaan verhuizen? Wij doen er alles aan om u snel thuis te laten voelen in uw nieuwe woning. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van gezinswoningen en zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers.

Onze werkwijze

Na een inventarisatie van de verhuizing ontvangt u van ons een offerte. Als u akkoord gaat ontvangt u van ons voorbereidingstips zodat u zicht alvast kunt voorbereiden op de verhuizing. Op de verhuisdag zullen onze erkende verhuizers uw huisraad snel en zorgvuldig verhuizen. Ze zetten bovendien, in overleg met u, alle spullen in het nieuwe huis weer op de juiste plaats. 

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Zelf meehelpen

Mocht u zelf willen meehelpen met familie en/of vrienden, dan kan dat natuurlijk altijd. Alle hulp is welkom!

Verhuizen naar een gezinswoning

Verhuisservice

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of het verhuizen van uw piano.

 

Verhuiskosten bij gezinswoningen

We krijgen vaak vragen over de kosten van een verhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

 

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan: