Zakelijke verhuizingen

Een zakelijke verhuizing ook wel een projectverhuizing genoemd, vraagt om een goede voorbereiding. Van te voren worden de wensen en mogelijkheden omtrent de interne of externe bedrijfsverhuizing uitgebreid besproken. Vervolgens wordt er een gespecialiseerd team van verhuizers samengesteld die de bedrijfsverplaatsing van begin tot eind op de juiste wijze kan begeleiden en uit kan voeren.

Door onze uitgebreide voorbereiding van projectverhuizingen, kan een verhuizing op efficiënte wijze worden uitgevoerd waarmee tijd en geld bespaard wordt. Jan de Jong Top Movers optimaliseert de logistieke en administratieve processen en doet dit met behulp van digitale inventarisatie. Op deze innovatieve wijze worden de procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus in kaart gebracht en kunnen proceskosten worden verlaagd. Op deze manier kunnen we u voorzien van een volledige en scherpe offerte op maat.

Certificaten en keurmerk EPV

Jan de Jong Top Movers beschikt over de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001. Daarnaast is Verhuisbedrijf Jan de Jong Top Movers is in het bezit van het keurmerk EPV. Met deze certificaten en dit keurmerk wordt een zorgvuldige en succesvolle projectverhuizing gegarandeerd.

Voordelen Erkende Project verhuizers

Dit mag u als opdrachtgever bij uw projectverhuizing van ons verwachten:

  • Deskundig advies en begeleiding van uw verhuizing
  • Topkwaliteit, vakmanschap en integriteit in de uitvoering van uw verhuizing
  • Beheersing van het totale verhuisproces
  • Minimaal oponthoud van uw bedrijfsprocessen
  • Objectieve en gecontroleerde zekerheid van het branche keurmerk EPV
  • Verhuizing onder de Algemene voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen
  • Uitvoering van de montagediensten onder de Algemene voorwaarden

Bron: www.erkendeprojectverhuizers.nl

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 – 313 9149 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.