Efficiënt verhuizen van onderwijsinstellingen

Efficiënt verhuizen van onderwijsinstellingen

Een verhuizing in het onderwijs vraagt om een efficiënte aanpak, aangezien deze invloed kan hebben op de productiviteit van de werknemers en de leerlingen. Om deze reden vindt het verhuizen van onderwijsinstellingen vaak plaats tijdens de schoolvakanties.

Wij denken graag met u mee

Of het nu gaat om het verhuizen van een kleine school of een heel scholengemeenschap, wij denken graag met u mee. Bovendien maken wij gebruik van praktische hulpmiddelen als draaiboeken en duurzame verhuismaterialen. Daardoor kunnen we sneller werken en de kans op schades verkleinen.

 

Jarenlange ervaring

Wij zijn in het bezit van het keurmerk Erkende Project Verhuizers. Hiermee zijn we ook specialist op gebied van verhuizingen in het onderwijs. Het verhuizen van onderwijsinstellingen wordt op nauwkeurige wijze voorbereid en de medewerkers en leerlingen worden op de juiste wijze ingelicht.

Zakelijke opslagruimte en archieven

We beschikken over meerdere opslaglocaties voor het opslaan van uw zakelijke inventaris. De loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van uw inventaris en/of archief gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

 

Verhuisservice

Tot slot kunnen wij u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een kantoorverhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaak, montagediensten, meubellogistiek, huismeesterschap, het leegmanagen van uw bedrijf en/of een verhuislift.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Ik wil een afspraak maken

Onderwijs verhuizing Jan de Jong Verhuizingen Groningen

Onze werkwijze

Na inventarisatie van de onderwijsinstelling ontvangt u van ons een offerte. Als u akkoord gaat plannen we samen de verhuisdag(en) en sturen we u een aantal voorbereidende verhuistips. Om een idee te krijgen van onze werkwijze kunt u hier alvast onze checklist voor een projectverhuizing bekijken.

 

Referenties

Wij werken voor onderwijsinstellingen in het Noorden zoals Noorderbasis, Gomarus College & ROC Menso Alting.

 

Kosten bij verhuizing in het onderwijs

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een verhuizing in het onderwijs. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor elk budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!