Zakelijke en particuliere opslagruimte nabij Drenthe

Zakelijke en particuliere opslagruimte nabij Drenthe

Op zoek naar opslagruimte nabij Drenthe? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris. Om wat voor goederen het ook gaat, wij bieden voordelige opslagruimte en een nette service. U kunt uw goederen zelf bij ons aanleveren, maar wij kunnen het ook bij u komen ophalen.

Tijdelijke opslag inboedel of huisraad

Zowel zakelijk als privé heeft u wel eens opslagruimte nodig. Wij bieden opslagruimte in diverse soorten en maten voor uw huisraad, zakelijke inventaris, archieven of (seizoensgebonden) meubilair.

 

Veilige opslagruimte huren nabij Drenthe

De loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op temperatuur gehouden. Op deze wijze blijft uw huisraad in goede conditie. Bovendien is een veilige opslag van uw inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt worden.

 

Zelf aanleveren van opslag > selfstorage

Uw huisraad of zakelijke inventaris zelf bij ons komen aanleveren is ook mogelijk. We vragen u dan één maand opslaghuur te betalen op ons kantoor. U heeft dagelijks tot 17.00 uur de tijd om de goederen te komen brengen. Per kwartaal zult u een factuur voor de opslaghuur ontvangen.

 

Tijdelijke opslag van pallets

Voor het tijdelijk stallen van pallets en zakelijke goederen kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over ruime stellingen waar uw pallets veilig worden opgeslagen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Opslagruimte nabij Drenthe

Kosten opslagruimte

We krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor opslag van uw huisraad of zakelijke inventaris. Wij bekijken alles op maat en bepalen zo samen met u de beste oplossing en de kosten van de opslag.

 

Wij ontzorgen u graag 

Het laten ophalen van uw inboedel kan veel geregel voorkomen. Zo hoeft u geen vervoer en eventuele mensen te regelen om u te helpen bij het inladen. Onze vakmensen zullen uw inboedel zorgvuldig inladen en, wanneer u dat wenst, kunt u zelf meehelpen met het laden en lossen van de spullen.

 

Verhuisservice

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of de verhuur van verhuismaterialen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!