Verhuisbedrijf Emmen

Jan de Jong Top Movers biedt een zorgeloze verhuizing voor iedereen die van of naar Emmen wil verhuizen. Ons verhuisbedrijf dat is aangesloten bij Erkende verhuizers is ervaren in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen.

Verhuizen zonder zorgen van of naar Emmen

Jan de Jong Top Movers helpt u graag bij een zorgeloze verhuizing. Wij werken met verschillende verhuispakketten en bieden voor iedereen een verhuizing op maat aan. Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit.

 

Zakelijke verhuizing in Emmen

Jan de Jong Top Movers is tevens gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen. Wij zijn hiervoor in het bezit van het keurmerk EPV (Erkende Project Verhuizers). Elke verhuizing proberen wij zo efficiënt mogelijk te benaderen. Op die manier kunnen uw werkzaamheden zo snel mogelijk worden weer worden opgepakt. We kijken naar de omvang, belangen en risico's van uw organisatie.

 

Verhuizingen in de zorg

Bij een verhuizing in een zorginstelling staan overzicht en rust centraal. Ons professionele en opgeleide team zal de verhuizing nauwkeurig voorbereiden en op een gestructureerde wijze uitvoeren.

 

Verhuizing in het onderwijs

Om de productiviteit van de werknemers en leerlingen zo min mogelijk te beïnvloeden, dient een verhuizing in het onderwijs snel te worden uitgevoerd. Jan de Jong Top Movers maakt gebruik van verhuisboxen, waarmee we een verhuizing in het onderwijs sneller en makkelijker kunnen uitvoeren.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: