Verhuizen naar Oostenrijk

Verhuizen naar Oostenrijk

Gaat u verhuizen naar Oostenrijk? Of wilt u van Oostenrijk naar Nederland verhuizen? Wij rijden regelmatig naar Oostenrijk en bijvoorbeeld ook naar Duitsland voor verhuizingen en verzorgen natuurlijk ook graag uw verhuizing! Ook als u tijdelijk gaat wonen/studeren in Oostenrijk kunnen wij uw huisraad naar de juiste bestemming verhuizen. We kunnen zelfs tijdelijk uw huisraad in Nederland opslaan. Jan de Jong Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf in Nederland en wij helpen u graag.

Internationaal verhuisbedrijf naar Oostenrijk

Bij een verhuizing naar Oostenrijk komt vaak meer kijken dan verwacht. Bij internationaal verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen adviseren wij u graag over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane. Zeker als u naar Oostenrijk gaat emigreren, dan is het verstandig om goed voorbereid te zijn. Voor verhuizingen binnen Nederland hebben we al een aantal handig tips op een rij gezet in onze verhuischecklist. Veel van deze zaken gelden ook bij een verhuizing naar Oostenrijk.

 

Onze werkwijze als u gaat verhuizen naar Oostenrijk

Door onze prettige ligging aan de A7 in Groningen richting Duitsland zijn wij snel voor u onderweg naar Oostenrijk. We rijden gemakkelijk naar Oostenrijkse steden zoals Wenen of Salzburg, maar ook prachtige landelijk plaatsen in de Alpen zijn voor onze verhuizers geen probleem. Onderweg naar uw (tijdelijke) woning, houden wij u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd in Oostenrijk. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. Heeft u een kleine internationale verhuizing en we zitten die week niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt in zijn route.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuizen naar Oostenrijk

Wij begeleiden u van a tot z

Jan de Jong Verhuizingen kan bij uw verhuizing van of naar Oostenrijk alles van klein tot groot voor u inpakken. We houden bij het inpakken uiteraard rekening met speciale regels en eisen in Oostenrijk. Doordat wij regelmatig internationale verhuizingen verzorgen, zijn wij goed van op de hoogte van o.a. invoerrechten, vergunningen en andere formaliteiten. Het is zo nu en dan nodig om verpakkingen en/of containers te verzegelen met bijvoorbeeld een containerzegel. Wij houden een inventarisatie -en paklijst bij zodat er onderweg geen dingen kwijt kunnen raken.

 

Wij hebben als internationaal verhuisbedrijf een samenwerking met FIDI, dit is een wereldwijd netwerk van erkende verhuizers. FIDI is ook in Oostenrijk werkzaam.

 

Kosten verhuizing van of naar Oostenrijk

Wij bekijken iedere verhuizing op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!