Zakelijke en particuliere opslagruimte in Groningen

Zakelijke en particuliere opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris. Om wat voor goederen het ook gaat, wij bieden voordelige opslagruimte en een nette service. U kunt uw goederen zelf bij ons aanleveren, maar wij kunnen het ook bij u komen ophalen.

Veilige opslagruimte huren nabij Groningen

De loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op temperatuur gehouden. Op deze wijze blijft uw huisraad in goede conditie. Bovendien is een veilige opslag van uw inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt worden.

 

Zelf aanleveren van opslag / selfstorage

Uw inboedel zelf bij ons komen aanleveren is ook mogelijk. We vragen u dan één maand opslaghuur te betalen op ons kantoor. U heeft dagelijks tot 16.00 uur de tijd om de goederen te komen brengen. Per kwartaal zult u een factuur voor de opslaghuur ontvangen.

Wij ontzorgen u graag 

Het laten ophalen van uw inboedel kan echter veel geregel voorkomen. Zo hoeft u geen vervoer en eventuele mensen te regelen om u te helpen bij het inladen. Onze vakmensen zullen uw inboedel zorgvuldig inladen en, wanneer u dat wenst, kunt u zelf meehelpen met het laden en lossen van de spullen.

 

Tijdelijke opslag van pallets

Voor het tijdelijk stallen van pallets en zakelijke goederen kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over stellingen waar uw pallets veilig worden opgeslagen.

Maak kennis met onze geautomatiseerde opslagloods

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Opslagruimte huren Groningen en Noordhorn

Kosten opslagruimte

We krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor opslag van uw huisraad of zakelijke inventaris. Wij bekijken alles op maat en bepalen zo samen met u de beste oplossing en de kosten van de opslag.
 

Welke opslag mogelijkheden kunnen wij verzorgen?
 

 

Verhuisservice

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of de verhuur van verhuismaterialen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!