Archieven veilig, voordelig en geordend opgeslagen

Uw archief kan veilig, voordelig en geordend bij ons worden opgeslagen! Naast de vele kostbare vierkante meters die uw archief in beslag neemt, is het intern opslaan en beheren van statische- en dynamische archieven een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Wij beschikken over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven.

Onze service bij archiveren

Wij brengen uw archief onder in een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing en verwerken het via een geautomatiseerd systeem, zodat wij uw stukken snel en eenvoudig kunnen lokaliseren. Zo kunnen we belangrijke dossiers snel voor u opzoeken en bezorgen op iedere locatie die u wenst. Dat scheelt u veel kostbare ruimte en is voor ons een kleine moeite. 

Archief jaarlijks opschonen

Wij zorgen er bovendien voor dat uw archief jaarlijks opgeschoond wordt. We halen de dossiers en stukken van het afgelopen jaar bij u op en zorgen dat het archief van het oudste jaar zorgvuldig wordt vernietigd. Zo is uw archief altijd up to date zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Archiefopslag Jan de Jong Verhuizingen Groningen en Noordhorn

Digitaliseren en Privacy

De laatste tijd zien we steeds vaker dat archieven gedigitaliseerd moeten worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen. We zullen dit met uiterste zorgvuldigheid en inachtneming van de privacyregels uitvoeren. Al onze medewerkers zijn gescreend, in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) certificaat en hebben tevens getekend voor een geheimhoudingsplicht. Kortom, wij zorgen ervoor dat de privacy van uw gegevens overal en altijd uitstekend is gewaarborgd.

 

Zakelijke Verhuisservice

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakmontagedienstenhet leegmanagen van uw bedrijf en/of een verhuislift.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan: