Linda Buitenkamp is het nieuwe financiële gezicht!

Even voorstellen: onze collega Linda Buitenkamp. Sinds november 2020 werkt Linda bij Jan de Jong Verhuizingen.

Ik ben Linda, 43 jaar en woon met Peter en twee kinderen in Loppersum. Inmiddels ben ik al sinds november 2020 werkzaam als hoofd administratie bij Jan de Jong. Samen met Patricia verzorgen wij de gehele financiële- uren- en salarisadministratie.

Waarom ben je bij Jan de Jong gaan werken?

Al meer dan 20 jaar werk ik in de financiële administratie. Ik heb in verschillende branches gewerkt, waaronder ICT en een accountantskantoor. Ondertussen heb ik nog een uitstapje gemaakt naar woningfotografie. Ik wilde graag weer in de financiën werken en in een branche wat me aanspreekt en waar ik feeling mee heb. Deze functie geeft me verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

 

Ik heb affiniteit met transport doordat we zelf een transportonderneming hebben dat gespecialiseerd is in het vervoeren van teelaarde, zand en meer. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan. Ook heb ik mijn groot rijbewijs.

Linda Buitenkamp

Wat houdt jouw functie eigenlijk in?

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële- en salarisadministratie. Dat houdt in dat ik alle binnenkomende facturen inboek, de Btw-aangifte verzorg, loonmutaties verwerk, betalingen verricht, controles uitvoer, rapportages maak en check of onze klanten wel op tijd betalen.

 

Wat vind je leuk aan je werk? 

Ik vind het leuk om met cijfers te werken, mee te denken hoe iets efficiënter kan en de afwisseling. In april ga ik een opleiding “Belastingrecht” volgen. Dat klinkt heel saai, maar het geeft mij de uitdaging om zoveel mogelijk te besparen volgens de belastingregels.

 

Naast je werk doe je vast nog andere dingen, toch? 

We hebben een hele lieve trouwe viervoeter waar ik graag mee wandel. Verder houd ik van lekkere dingen bakken, woningfotografie, af en toe sporten (de laatste tijd niet zo actief) en de zon!

 

Een keertje bellen om kennis te maken met Linda? Bel naar 050 – 313 91 49.

Vraag een offerte aan: