Particuliere verhuizingen

Gaat u verhuizen naar uw nieuwe woning? Jan de Jong Top Movers kan u van dienst zijn bij de verhuizing, door uw volledige huisraad vakkundig te verhuizen.

Werkwijze particuliere verhuizing
Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij uw wensen inventariseren aangaande uw verhuizing. Voor een deskundig advies komt onze adviseur bij u thuis. Hij zal aan de hand van een rondgang in uw woning een prijs kunnen bepalen voor de gehele verhuizing. Wij leveren daarbij graag maatwerk. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden. Als u voor ons kiest dan zal de bevestiging van de verhuizing spoedig volgen. Daarin vermelden wij nogmaals wanneer wij u gaan verhuizen. Maar wat mag u dan precies van ons verwachten op de verhuisdag?

Verhuistips
Op zoek naar een handig overzicht met tips voor uw aanstaande verhuizing? Bekijk hier een uitgebreid overzicht met verhuistips.

Dag van verhuizing

08:00 uur:

De verhuiswagen van Jan de Jong Top Movers stopt vroeg in de ochtend voor uw deur zodat we op tijd kunnen beginnen met de verhuizing. De voorman verhuizer, doet samen met u een ronde door de woning om de laatste zaken door te nemen. De taken worden verdeeld onder de verhuizers en we starten met het inladen van de verhuizing.

10:00 uur:

Na het demonteren van het meubilair, het laden van de grote stukken en dozen zal rond 11:00 uur het grootste gedeelte van uw huisraad in de verhuiswagen zitten. Na een korte pauze wordt het laatste gedeelte ingeladen en rijdt de verhuiswagen naar de nieuwe woning. Eenmaal daar, beginnen de verhuizers meteen met het uitladen van de spullen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een loper zodat uw huis netjes blijft. Onze verhuizers gaan op een passende manier om met de verhuislocatie en materialen. Meubilair wordt weer vakkundig gemonteerd en andere spullen worden in de juiste kamer neergezet.

16:00 uur:

Aan het eind van de middag, na de oplevering met de voorman verhuizer, zit de verhuizing erop en heeft u het rijk voor u alleen. Zo is uw complete verhuizing op één dag geregeld zonder zorgen aan uw hoofd.

Ook prettig: Wij geven u alle tijd om de verhuisdozen zelf weer uit te pakken. Bent u klaar met het uitpakken dan halen wij de lege dozen weer kosteloos bij u op!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 – 313 9149 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nlVoor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.