Particuliere verhuizingen op maat, voor ieders budget

Gaat u verhuizen naar uw nieuwe woning? Wij zijn u graag van dienst door uw volledige huisraad vakkundig te verhuizen. Als erkend verhuisbedrijf in Groningen kunnen we zowel een kleine verhuizing als grote projectverhuizingen verzorgen. Alle particuliere verhuizingen zijn bij onze topverhuizers in goede handen.

Particuliere verhuizingen in Groningen, Drenthe en Friesland

Voor iedere specifieke verhuizing in Groningen, Drenthe en Friesland bieden wij oplossingen op maat.

 

Gezinswoning

Gelukkige eigenaar geworden van een nieuwe woning, maar zelf weinig tijd om te gaan verhuizen? Wij ontzorgen u graag om u snel thuis te laten voelen.

 

Seniorenwoning

De tijd is aangebroken om te verhuizen naar een seniorenwoning. Een grote verandering en het brengt vaak veel zorgen met zich mee.

 

Studentenwoning

Ben je student, heb je een klein budget en ga je verhuizen? Wij denken graag met je mee. Of je nou van het platteland naar de binnenstad gaat verhuizen of naar het buitenland moet voor een stage. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing vlekkeloos en snel verloopt.

 

Internationale Verhuizingen

Jan de Jong weet overal de weg. Wij rijden diverse keren per jaar door heel Europa. Zwaai dus vooral even als u ons tegenkomt. 

 

Bevingsschade

Wij beschikken over CVW erkende vakmannen en helpen u graag bij uw tijdelijke verhuizing! Wanneer u bevingsschade heeft, kan het zo zijn dat de aannemer bij het renoveren van het huis aangeeft dat u de desbetreffende ruimte of het hele huis leeg moet halen. Jan de Jong Verhuizingen kan u hierbij helpen.

 

Particuliere verhuizingen Jan de Jong Verhuizingen

Onze werkwijze bij een particuliere verhuizing

Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij uw wensen inventariseren aangaande uw verhuizing en gaan we als volgt te werk:

 

  1. Uw aanvraag komt binnen
  2. Wij maken een afspraak
  3. U ontvangt de offerte
  4. Wij bevestigen de verhuisdag
  5. U krijgt voorbereidingstips van ons
  6. We bellen u ter voorbereiding
  7. Uw verhuisdag!

 

Verhuiskosten

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een verhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

 


Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Vraag een offerte aan: