Particuliere verhuizingen op maat, voor ieders budget

Particuliere verhuizingen op maat, voor ieders budget

Gaat u verhuizen naar uw nieuwe woning? Wij zijn u graag van dienst door uw volledige huisraad vakkundig te verhuizen. Als erkend verhuisbedrijf in Groningen kunnen we zowel een kleine verhuizing als grote projectverhuizingen verzorgen. Alle particuliere verhuizingen zijn bij onze topverhuizers in goede handen.

 

Particuliere verhuizingen in Groningen, Drenthe en Friesland

Voor iedere specifieke verhuizing in Groningen, Drenthe en Friesland bieden wij oplossingen op maat.

Gezinswoning

Gelukkige eigenaar geworden van een nieuwe woning, maar zelf weinig tijd om te gaan verhuizen? Wij ontzorgen u graag om u snel thuis te laten voelen.

 

Seniorenwoning

De tijd is aangebroken om te verhuizen naar een seniorenwoning. Een grote verandering en het brengt vaak veel zorgen met zich mee.

 

Videotaxaties

Voorafgaand aan uw verhuizing komen wij graag bij u langs voor een rondgang door de woning. Zo kunnen wij goed bepalen wat de verhuizing precies zal gaan inhouden. Tegenwoordig kunnen wij dit ook digitaal doen. Via videobellen doen wij samen de rondgang.

Internationale Verhuizingen

Jan de Jong weet overal de weg. Wij rijden diverse keren per jaar door heel Europa. Zwaai dus vooral even als u ons tegenkomt.

 

Aardbevingsschade

Wij beschikken over erkende vakmannen en helpen u graag bij uw tijdelijke verhuizing! Wanneer u aardbevingsschade heeft, kan het zo zijn dat de aannemer bij het renoveren van het huis aangeeft dat u de desbetreffende ruimte of het hele huis leeg moet halen. Jan de Jong Verhuizingen kan u hierbij helpen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Particuliere verhuizing

Onze werkwijze bij een particuliere verhuizing

Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij uw wensen inventariseren aangaande uw verhuizing en gaan we als volgt te werk:

 

  1. Uw aanvraag komt binnen
  2. Wij maken een afspraak
  3. U ontvangt de offerte
  4. Wij bevestigen de verhuisdag
  5. U krijgt voorbereidingstips van ons
  6. We bellen u ter voorbereiding
  7. Uw verhuisdag!

 

Verhuiskosten

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een verhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

GoudGoed

Jan de Jong Verhuizingen werkt samen met GoudGoed Textiel om gebruikt textiel in te zamelen. Hergebruik van textiel helpt bij het terugdringen van de afvalberg. Textiel dat u niet meer gebruikt, verzamelt u in een vuilniszak. Bij de verhuizing nemen we de gevulde zakken mee voor GoudGoed. U hebt er geen omkijken naar!

 

Lees verder

 

In- en uitpakservice 

Het in- en uitpakken van de huisraad is een tijdrovende klus. Jan de Jong Verhuizingen pakt uw huisraad graag voor u in en zorgt er ook voor dat het in uw nieuwe woning op de juiste plek wordt uitgepakt.

 

Wilt u meer hierover weten?

Vraag het aan één van onze medewerkers via info@jandejong.nl of 050 - 313 91 49.

Inzameling GoudGoed

Huur nu ook uw verhuismaterialen bij Jan de Jong Verhuizingen!

Onze verhuismaterialen zorgen ervoor dat elke verhuizing aangenaam en soepel verloopt. Door de huur van onze verhuismaterialen, kunt u efficiënt en veilig uw huisraad of zakelijke inventaris naar uw nieuwe onderkomen verhuizen of (tijdelijk) opslaan.

 

Lees verder

 

Plaatsen waar u ons veel kunt vinden zijn;

Groningen, Haren, Roden, Hoogezand, Sappemeer, Assen, Delfzijl, Eelde, Leek, Appingedam, Peize, Zuidhorn, Bedum, Paterswolde, Hoogkerk, EelderwoldeGlimmen, Ter Borch, Tynaarlo en Meerstad.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!