Studentenwoningen verhuizen voor ieders budget

Studentenwoningen verhuizen voor ieders budget

Ben je student, heb je een klein budget en ga je verhuizen of voor het eerst op kamers wonen? Wij denken graag met je mee. Of je nou van het platteland naar een studentenkamer in de binnenstad gaat verhuizen of naar het buitenland moet voor een stage. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing van studentenwoningen vlekkeloos en snel verloopt.

Onze verhuizers

Onze verhuizers zijn betrokken, geschoold en vakkundig. Bij verhuizingen naar studentenwoningen en kamers in steden als Groningen of Leeuwarden sluiten wij ons graag aan bij jouw mogelijkheden. Als ervaren studentenverhuizers denken we graag met je mee. We inventariseren jouw wensen vooraf en als je zelf (met vrienden) wilt helpen kunnen we daar rekening mee houden. Alle hulp is uiteraard van harte welkom!

 

Studenten verhuisservice

Wij kunnen tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kun je denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of een verhuislift.

 

Verhuiskosten bij studentenwoningen

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een verhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met jou de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

 

Gecombineerde studentenverhuizing

Twee tot drie keer per week rijden we door heel Nederland om studenten te verhuizen. Als je een klein budget hebt, kun je kiezen voor een gecombineerde studentenverhuizing. Zo kunnen we meerdere verhuizingen doen in één rit en is de prijs per persoon een stuk lager.

Studentenwoningen verhuizen met Jan de Jong Verhuizingen in Groningen

 

Buitenlandse stage?

Ga je (tijdelijk) naar het buitenland voor een stage, dan kunnen wij er natuurlijk ook voor zorgen dat alles snel en veilig op de juiste plek aankomt. We rijden door heel Europa om studenten te verhuizen. Kijk hier voor meer informatie over internationale verhuizingen. Het is ook mogelijk om spullen tijdelijk op te slaan bij ons, kijk voor de mogelijkheden bij particuliere opslag.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!