Uw piano veilig en snel laten verhuizen?

Een piano verhuizen is een zware en bewerkelijke klus. Doordat een piano bovendien erg kwetsbaar is, dient het verhuizen zorgvuldig te gebeuren. Laat daarom de verhuizing van uw piano of vleugel aan een professional over.

Uw piano of vleugel vervoeren

Wij helpen en adviseren u graag bij de correcte verhuizing van uw piano of vleugel. Ook het verhuizen van een piano op hogere verdiepingen is voor ons geen probleem. Met de inzet van een verhuislift en onze erkende verhuizers, staat uw piano op een veilige manier zo op het nieuwe adres.

Tijdens het verhuizen

De piano wordt zorgvuldig ingepakt en voorzichtig vervoerd om schade aan de binnen- en buitenkant te voorkomen. Aangekomen op de nieuwe locatie zal de piano direct op de juiste plaats worden neergezet en kunt u hem meteen weer gebruiken.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Piano verhuizen met Jan de Jong Verhuizingen

Acclimatiseren na de verhuizing

Een piano of vleugel moet vaak even wennen aan de luchtvochtigheid op de nieuwe locatie. Hierdoor raakt een piano vaak na ongeveer vier weken ontstemd. Wij adviseren om de piano na die periode te laten stemmen zodat deze ook gewend is aan de nieuwe omgeving. Wij kunnen de volgende pianostemmers aanraden:

 

Pianostemmengroningen

Pianostemmer Erik Kammenga uit Tolbert, gemeente Leek, stemt al meer dan 30 jaar vakkundig piano's en vleugels. 

 

Xander Niezing

Pianostemmer van boven het wad tot onder de stad.

 

Kosten verhuizen piano of vleugel

Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

 

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan: