Verhuislift huren in Groningen, Drenthe of Friesland?

Gaat u verhuizen en moeten er zware of grote meubelstukken naar boven of beneden gebracht worden? Dan is het handig om gebruik te maken van onze verhuislift. U kunt bij ons een verhuislift huren inclusief hulp en we zijn vaak dichterbij dan u denkt!

Flexibel en snel inzetbaar

Woont u in een flat of op een verdieping waar geen lift of te weinig ruimte is? Huur dan een verhuislift! Het is bij ons dagelijks mogelijk om, voor een gereduceerd tarief, één of meerdere items te laten liften met onze verhuislift. Als u ons belt kijken we meteen of we ergens in de buurt zijn.

 

Voorwaarden en kosten

Bij het huren van de verhuislift vragen we uiteraard om de standaard persoonlijke gegevens. En het is belangrijk dat er een solide ondergrond is waar we de lift op kunnen plaatsen. Verder kunt u globaal rekening houden met de volgende voorwaarden en kosten.

 

  • 1 item kost € 100,-.
  • Ieder volgend item kost € 20,- extra.
  • Met uitzondering van piano’s, kluizen en vleugels, dit is alleen op aanvraag mogelijk.

 

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u langs komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig.

 

Verhuislift huren Jan de Jong Verhuizingen Groningen en Noordhorn

 

Verhuisservice

Wij kunnen u tevens ondersteunen met andere diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmakeneen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of het verhuizen van uw piano.


Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Vraag een offerte aan: