Montagediensten

Naast een klusjesman biedt Jan de Jong Top Movers ook montagediensten aan voor uw inventaris en kantoormeubilair. Met onze montagediensten bieden we de mogelijkheid om kleine klussen direct voor u te verzorgen waarmee u zelf veel tijd kunt besparen.

Montage- en demontagewerkzaamheden

De klusjesman van Jan de Jong Top Movers kan u van dienst zijn bij o.a. het (de)monteren van kantoormeubelen, aanleggen van bekabeling, bevestigen van gordijnrails en het ophangen van planken.

Onderhoud en reparaties

Naast de (de)montage zijn onze vakmannen ook handig bij kleine reparaties zoals het aansluiten van apparatuur. Heeft u weinig tijd of geen mogelijkheid om zelf de onderhouds- en herstelklussen in uw bedrijf uit te voeren? Met gebruik van onze montagedienst is dit probleem meteen opgelost. De vakmensen van Jan de Jong Top Movers zijn bekwaam in diverse klussen en kunnen allerlei werkzaamheden direct voor u regelen. Zij voeren de klussen uit naar uw wensen, met geduld en zorgvuldige precisie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 – 313 9149 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Montagediensten