Verhuist mijn post automatisch mee?

Als u op een ander adres gaat wonen, verhuist uw post niet automatisch mee. Natuurlijk zorgt u zelf voor een verhuisbericht aan familie en vrienden, maar moet u ook alle instanties en bedrijven persoonlijk aanschrijven? Gelukkig niet. Met een online verhuisservice geeft u in één keer uw nieuwe adres door en kunt u uw post automatisch laten doorsturen.

Nieuw adres doorgeven aan bedrijven en instanties

Uw verzekeraar, bank, krant, telefoonprovider…. Al deze bedrijven en instanties moeten uw adres in hun klantenbestand aanpassen. Het kost een hoop werk om deze allemaal aan te schrijven. Bovendien is de kans groot dat u toch bedrijven vergeet en de televisiegids bijvoorbeeld niet in uw nieuwe brievenbus belandt.

 

Met de online verhuisservice van PostNL kunt u alle bedrijven en instanties selecteren die een adreswijziging moeten ontvangen. Het nieuwe adres wordt vervolgens automatisch aan hen doorgegeven. Let op: sommige bedrijven verzenden met een ander postbedrijf, zoals SANDD. U kunt deze bedrijven zelf aanschrijven. Of gebruik een online verhuisservice die ongeacht het postbedrijf uw verhuizing aan alle bedrijven in Nederland kan doorgeven, zoals die van Verhuisvriend.

 

Post automatisch laten doorsturen

Vraag een offerte aan: